Te koop: Pasvorm tractormatten AEBI


De tractormatten zijn te bestellen in diverse kwaliteiten en kleuren. De matten worden precies pasvorm gemaakt voor elke tractor, combine, maaimachine, shovel of kraan.

Deze matten zijn leverbaar in verschillende kleuren. Overige kenmerken:
- De matten hebben een anti-slip rug;
- De matten hebben een perfecte pasvorm;
- Warme voeten en een luxe uitstraling voor uw trekker;
- Mooi cadeau idee;
- Het absorbeert geluid;

U heeft bij ons een unieke kans om uw eigen mat samen te stellen. Zo heeft u de keus uit verschillende kleuren tapijt en omzoomkleuren. Bovendien kunt u een eigen opdruk op de mat laten aanbrengen!

Wij kunnen een eigen gekozen tekst op de matten borduren.� (Let op! Wij mogen geen merklogo's of namen van automerken of autonamen gebruiken in verband met het merkenrecht).

Bestel eenvoudig en snel op www.tractormatten-online.nlKosten: VraagprijsMeer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Pasvorm tractormatten AEBI

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:07-07-2014 om 15:59u
Door:Matten-online.nl
Bekeken door: 4503 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Genemuiden
Locatie: Google Maps snapshot van Genemuiden

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.